Post by hydetedmyasorp on Feb 7, 2022 9:44:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ włamać pieniądze ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam tę grę. Jeśli lubisz strzelanki, takie jak stara gra o kosmitach, pokochasz tę. Dobry wybór broni i zbroi do wyboru, wszystkie dają różne korzyści. Dodatkowo pomoc techniczna jest bardzo pomocna. Miałem problem z podwójnym ładowaniem, ponieważ zamknąłem grę podczas zakupu, więc nie otrzymałem nagrody, ale w ciągu tygodnia wszystko rozwiązali ze mną i bardzo szybko zareagowali. Wiem, że jest mnóstwo gier, a ta jest moim absolutnym faworytem
Fajna tyle tylko że co jakiś czas wywala z eventów. Gry dodatkowe jak się kupiły dodatkowe bilety na bossa świata, pościg itd. Straciłem ponad 1000 diamentów na tym babolu a w zamian nic - restart gry 🤬
Naprawdę lubię tę grę i ogólnie uważam, że skrzynie i ceny są adekwatne. Jednak ostatnia aktualizacja zmieniła srebrno-złotą subskrypcję, aby zapewnić 3 bilety wideo dziennie zamiast pozwalać na pominięcie WSZYSTKICH filmów. To tylko łapanie pieniędzy, a ja zrezygnowałem z subskrypcji i nie kupię więcej klejnotów od tego momentu. Czy poleciłbym to? Tak, ale tylko jako darmowa gra i zdecydowanie trzymaj się z dala od subskrypcji.
Dobra gra
Nie płacę równowartości prawie 50 dolarów za połączenie 3 epickich elementów wyposażenia broni. Jeśli mam wszystkie 3 sztuki, to powinno być za darmo...
Bardzo fajna gra. Jednak istnieje GŁÓWNA ściana płatnicza. Trudność jest nieuzasadniona w rozdziale 15. W rozdziale 5-6 przechodzi od przeciętnej do niemożliwej. Potem jest aktualizacja bullet sponge, skontaktowałem się z deweloperem, powiedzieli, że mogę ulepszyć mój sprzęt. 1 gwiazdka, niezainstalowana
To jest chciwa i niezrównoważona gra w historii. Zła obsługa klienta i nieprzyjazny dla graczy f2p. Gracze F2p zostali zbanowani bez powodu, podczas gdy oszukujący ludzie nadal pozostają w tabeli liderów. Brak ochrony przed hakowaniem gier.
Reklama Google, reklama czasami nie działa, utknęła mi w grze. Za dużo reklam.
Myślałem, że to błąd, kiedy gra zresetowała moje postępy kilka dni temu. Właśnie teraz odkryłem, że zresetowałem moje postępy do początkowego samouczka i zdecydowałem się odinstalować tę grę. Lubię rozgrywkę, ale nie chcę w kółko powtarzać swoich postępów.
Gra jest dla mnie fajna, ale wydaje się, że istnieje problem z wyważeniem poziomów, ponieważ niektóre wydają się niezwykle trudne. Coś, co może polecam wdrożyć, to pozwolić graczom zabijać wrogów, którzy przylatują podczas fali jako wsparcie, zamiast czekać, aż się rozstawią, ponieważ utrudnia to skontrowanie, ponieważ mogą strzelać, zanim naprawdę ich zabijesz
Geometry Dash Lite Arcade idqe
EDIT TO DEVS: ((Dziękuję za szybką odpowiedź! Ponowna instalacja działała idealnie, wszystko tam jest, dziękuję za pomoc! =])) Naprawdę fajna gra! Jeśli lubisz Shmups i/lub Archero, ta gra najprawdopodobniej będzie dla Ciebie. Zabawna strzelanka sama w sobie, jeśli tego również szukasz. =] Niektóre słowa w kilku miejscach są trudne do odczytania w bankomacie, ale na pewno wkrótce się to wyjaśni. Deweloperzy bardzo szybko odpowiedzieli na mój problem, co zdarza się rzadko. Cieszyć się!
😁👍.
Nagle pojawia się reklama na każdej innej stronie, kiedy przed reklamą jest tylko wtedy, gdy chcesz je obejrzeć. To rozczarowujące, a kiedy zaczynam wracać do grania, też.
To archero z samolotami. Monetyzacja i projekt gry są bardzo podobne. Mimo to jest to dobrze wyglądająca gra. Warte spróbowania.
Naprawdę bardzo lubię tę grę, więc dozuj moim dzieciom… Jedyne, co musicie zrobić….. to ustawić kompatybilność gry w trybie offline, aby można było w nią grać w trybie offline. Gdziekolwiek i kiedykolwiek... poza tym, że Twoja gra jest niesamowita, kontynuuj niesamowitą pracę i naprawdę mam nadzieję, że wkrótce zobaczysz ją offline..
gra była dobra, naprawdę lubię w nią grać, ale kiedy przechodzę do następnego etapu i pobieram następną część, kończy się to błędem. więc odinstalowuję aplikację. może spróbuj naprawić wszystkie problemy przed wydaniem.🤔
Jak dotąd całkiem nieźle, znacznie lepiej niż wyprodukowane gry One Soft.
Gra jest fajna, ale niestety musiałem zacząć od nowa i straciłem wszystkie poprzednie samoloty i ulepszenia, kiedy dostałem nowy telefon. Naprawdę skarpetki. Z tego powodu nie mogę dać więcej niż 3 gwiazdki.
To fajna gra, ale konieczność płacenia wiele razy, aby całkowicie usunąć reklamy, wymaga trochę dużo, ostrzegawcze klejnoty są zbyt trudne, przekształcając ją w grę absolutną, aby wygrać, i szczerze mówiąc, poziom 32 jest całkowicie niezrównoważony w rozgrywce
Utracony postęp w grze. Co do cholery?!
WinWing: Space Shooter Žaid. automat. rfdh
Minęło sporo miesięcy, odkąd gram. Jestem w tym dobry, więc bardzo lubię. To proste, czasem trochę trudne, ponieważ trzeba dokładnie nauczyć się posługiwania innym sprzętem. Warte jest trochę miejsca na moim telefonie, ale jest to prawdopodobnie mój ulubiony timepass od czasu instalacji.
Naprawdę fajna rozgrywka, ale po kilku tygodniach staje się to totalnym grindem, ponieważ poziom trudności poziomów kampanii szybko przewyższa możliwość zdobycia potężniejszego sprzętu bez wydawania dużych pieniędzy. Często powtarzasz te same poziomy przez wiele dni.. Jeśli wydarzenia byłyby lepsze lub oferowały wystarczającą ilość nagród do postępu, pomogłoby to. Tak jak nie polecam tego.
Chciwi twórcy ciągle proszą o pieniądze, ale gra dobrze.
Mogę trochę zapłacić za ulepszenia (i tak zrobiłem). Ale w tej grze gracze bardzo szybko uderzą w ścianę. W pewnym momencie gracze będą musieli dużo zapłacić, jeśli chcą mieć szansę na pokonanie niektórych poziomów. Bardzo podobała mi się gra, ale bardzo wcześnie musiałem z tego powodu zrezygnować.
Czuję, że powinno być więcej korzyści dla złotych użytkowników VIP. Mnóstwo problemów z równoważeniem. Nie widzę też sensu powstrzymywania cię od zdobywania poziomów, gdy jesteś w grze, gra jest wystarczająco trudna. Wiem, że to wczesna wersja gry i dlatego wybaczę brak ulepszeń i opcji postaci/samolotu. Nie jest to naprawdę strzelanka z góry, jeśli nie ma innych samolotów do wyboru i ulepszenia...
Świetna gra, ale co do cholery jest ze skalowaniem między poziomem 3 a 4 Szlifowanie godzinami i nie mogę przejść przez to, aby zakończyć, odblokowuje się nawet Jeśli była odrobina poprawy dla wszystkich ulepszeń, powiedziałbym dobrze, ale nie ma Nie mam nic przeciwko pociskom, ale skalowanie tak ostre, gdy nie mogę ulepszyć niezbędnych ulepszeń, jest irytujące
Edycja: Deweloper odpowiedział, mówiąc, że dokładna kombinacja, której próbowałem użyć wiele razy, z łatwością przejdzie rozdział 8, co jest całkowicie nieprawdziwe. Pomiędzy atakami nie ma wystarczająco dużo czasu na odbicie i działanie ostrza. W końcu udało mi się pokonać lvl po prawie potrojeniu moich statystyk i zmiażdżeniu go. To jest czysty paywall nic więcej.
Com on, koleś, jedna z najlepszych gier 2020 roku i mam to na myśli. Nigdy nie poczujesz, że musisz coś kupić za prawdziwe pieniądze, o ile masz odpowiednie umiejętności, ponieważ gra została zaprojektowana tak, abyś nie płacił.... Jestem cholernie zadowolony, że znalazłem tę grę, ponieważ lubiłem ją Gry typu arcade, strzelanki samolotowe, moja poprzednia ulubiona gra została przeładowana w niebo, ale odkąd ją pobrałem, jestem w niej zakochany.. Dzięki i pozdrawiam cały zespół deweloperów, jestem pod wrażeniem.......
Zainwestowano około 60 $ Po graniu przez niezliczone godziny, aby dostać się do fioletowych pistoletów, tuż przed uaktualnieniem do złota. Nie wiem dlaczego, ale zgubiłem jeden z fioletowych pistoletów. Stało się to jak 3 razy. Gdy myślisz, że dotrzesz do jakiegoś miejsca w grze, pozostajesz na tym samym poziomie. Śmieci nienawidzą tej gry
WinWing: Space Shooter Arkády uar
Masz dość oglądania „Reklamy nie są gotowe”. Zabawa póki trwała, ale trochę żałuję, że wydałam na to pieniądze.
Cieszyłem się grą do ostatniej aktualizacji, w której czuję, że nasi gracze byli osłabieni, ponieważ czułem, że zabicie tych samych wrogów przed aktualizacją było trochę trudne. Na razie prawie zrezygnowałem z gry, ponieważ przestałem widzieć postępy, a ilość reklam zmuszanych do żądania pewnych rzeczy jest absurdalna. Zapamiętam tę grę jako Boga reklam. Świetny pomysł, ale widzę, że w końcu się nie powiedzie, ponieważ naprawdę nie ma na co czekać.
5 polecam!
To gra, w której można wygrać, Twoi przeciwnicy ZROBIĄ atak kamikaze... ale poza tym... to Przyzwoita Gra.
Cóż, od czego mam zacząć, co powiesz na to, że nawet używając ich miesięcznej przepustki prawie nic nie dostajesz, grindfest jest tak absurdalny, jak próba zdobycia broni i części sprawia, że Final Fantasy wygląda na natychmiastową wygraną, a zajmie ci to ponad rok ciągłej gry każdego dnia, aby nawet zdalnie awansować, chyba że chcesz im zapłacić niezliczoną ilość pieniędzy
Fajna gra jest duzo ulepszen samolotow
Każda część tak wiele poziomów, jeśli nie uda nam się na jakimś wyższym poziomie, to musimy zacząć ponownie od pierwszego poziomu, co jest stratą czasu... Zwykli ludzie... To jest rok 2020, nie powinieneś robić tak głupio...
Nie mogę wydać stewarda gry
Ukończyłeś grę, ale nie otrzymałem żadnych skrzyń. Kluczowa część gry, ponieważ są jej jedynym źródłem. Skontaktowałem się z pomocą techniczną i potwierdzili, że go nie otrzymałem, ale nie otrzymam wynagrodzenia. Przeszedłem przez wszystkie kłopoty i to wszystko, co dostaję? Najgorsze wsparcie w grze, jakie kiedykolwiek spotkało. Po prostu pójdę i zabiorę swój czas gry w coś wartego zachodu.
Jeśli lubisz oldschoolowe shmups (pomyśl Raiden, Life Force, Gradius, Tiger Heli, UN Squadron, 1942. Itd.), ta gra jest odpowiedzią na modlitwę. Najnowszy Raiden wydawał się tak rozczarowujący, a WinWing jest o wiele lepszy, nawet bez tych wszystkich fantazyjnych głosów. Nie ma tu piekła, tylko ulepszenia, które robią różnicę, choć trochę grind. Mimo to wydaje się solidny, podobnie jak Skyforce Reloaded na urządzenia mobilne.Aktualizacja: dane zostały wyczyszczone, skontaktowano się z pomocą techniczną. Ponowna instalacja i kopia zapasowa! Dziękuję Ci!
Świetna Gra
Dość zabawne, dopóki nie osiągnąłem 8 poziomu i nie mogłem iść dalej. Niesamowicie trudny szef, bez względu na to, ile razy wszystko ulepszałem. Nie ma zabawy w przegrywaniu za każdym razem w tym samym miejscu.
Bylibyśmy naprawdę wdzięczni, gdybyśmy mogli grupować elementy bezpieczników - określone elementy - bezpiecznik wsadowy, wspólny pocisk płonący, bezpiecznik wsadowy rzadko zamrożony pocisk i tak dalej. Jeśli nie, mając nadzieję, że kiedy połączymy elementy, interfejs lub strona nie wróci do góry, ale pozostanie na elemencie lub bieżącej stronie/interfejsie, który łączymy. Dzięki dev!
Uwielbiam tę grę, ale niektóre poziomy są po prostu zbyt trudne (szczególnie poziom 8) i celowo dają ci słabsze umiejętności, ulepszonych bossów z szybszymi i większymi atakami, prawie nieuniknione ataki, odradzające się stwory i ograniczoną przestrzeń do poruszania się. ale to jest po prostu niesprawiedliwe. Zauważyłem też, że zielone miny nadal zadają ci obrażenia po zniknięciu. Więc niewidzialny atak też...
Świetna gra powolna odpowiedź
Kiedys ta gra byla lepsze, mam na myśli teraz sa baby anime I muzyczka w tle jest okropna.
Gra nie ładuje się po aktualizacji! Naprawdę mi się podobało aż do aktualizacji. Dzięki za odpowiedzi. Odinstalowałem i ponownie zainstalowałem grę i działa poprawnie. Da mu więcej gwiazdek, gdy problem zostanie całkowicie naprawiony.