Post by hydetedmyasorp on Feb 7, 2022 9:57:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox daşlar hack ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Chef: Food Truck Game 2022 version ▞▞▞
Mən oyundan həzz alıram, lakin səviyyələri oynayan zaman o, çökür. Gündə 5+ dəfə. Beləliklə, mən təkcə həyatlarımı itirmirəm, almalı olduğum sikkələri və gücləndirmələrə sərf etdiyim qiymətli daşları da itirirəm. Müştəri Xidmətləri zarafatdır!!! Sizə qayıtmaq üçün günlər çəkir və bu, həmişə eyni ümumi cavabdır. Əgər onlar həqiqətən qayğı göstərsəydilər, yəqin ki, 4 ulduz verərdim, amma etmədikləri üçün 1 ulduzdur. Hər hansı bir iş kimi, müştərilərin pul xərcləmələrini istəyirsinizsə, onlara diqqət yetirməlisiniz, onları uçurtmamalısınız.
Bu proqram çox gözəldir mən onu çox sevirəm amma sürətinin bir az daha yavaş olduğunu hiss etdim, çünki birinci səviyyələri asanlıqla qazana bilmirəm, amma çox gözəl, buna görə sizə 4 ulduzlu reytinq verdim
Dəli aşpaz oynamaqdan asılılıq yaradır, amma daha çox almağa məcbur etmək üçün pulunuzu necə aldatdığını görürəm. Məqsədimə çatmaq üçün sadəcə bir dəqiqə əvvəl mənə daha 1 lazım idi və heç bir şeyə basmadım və iki dəfə toxunduğumu bildirdi və 10 saniyə ərzində bir reklama baxmaq istəyib-istəmədiyimi soruşdu. Mən elana baxdım və reklam bitəndə oyun məni 10 saniyə ərzində aldatdı və indi daşlarımı xərcləməmi istəyir. Hər gün daha çox pul xərcləməli olsam, onu siləcəyəm. Məndən alınan bütün qiymətli daşlar üçün pulumu istəyirəm
Bu oyunun bir çox başqa versiyaları bundan daha yaxşıdır! Bu oyuna aldanmayın! Başlanğıcda əyləncəlidir, lakin başqa ölkələrə keçdiyiniz zaman xallarınız / sikkələriniz tutulmur. Qalib gəlməyə çalışan dairələrdə davam edirsiniz, lakin bu, alınmır. Fərqli bir oyun oynamaq və xallarınızı bu şəkildə toplamaq daha yaxşıdır. Mən də şirkətə suallar göndərdim və onlar heç vaxt cavab vermədilər. Suala cavab verə bilmədikləri üçün oyunun düzgün işləməməsi onları maraqlandırmır.
Bu proqramı bəyənirəm. Onu oynamaq üçün çox şey almalı deyiləm ki, uzun müddət oynaya bilim. Oyun açıq olduqda, oyun səsləri söndürülsə belə, axın musiqim dayanacaq. Ümid edirəm ki, bu tezliklə düzələcək.
Məqsəd məbləğini aşdığımı gördüm və açılan pəncərə məndən 30 saniyə daha 67 daş xərcləməmi istədi, yox düyməsini basdım və oyunu uduzdum və əgər uduzsan, çalışdıqlarını saxlaya bilməyəcəksən. Bu əyləncəli deyil, çünki sadəcə oynamaq üçün hər şeyə pul ödəyirsiniz. Pulsuz yeganə şey onu yükləməkdir. Pulsuz əşyalar əldə etdiyiniz zaman oyun sizi aldadır ki, pul xərcləmisiniz, amma bu dəlilikdir, çünki vaxt bitir və siz daha çox xərcləməlisiniz və bu, boş yerə 50 dollar xərcləmək deməkdir! Ödəmək, ödəmək, ödəmək, xüsusən də taymer hər dəfə daha sürətli və daha sürətli bitdikdə darıxdırıcıdır.
Quraşdırılmış və oynanılmışdır. Oyun gözəl və erkən oynanılır, lakin siz lvl-i daha yüksək səviyyəyə qaldırdığınız zaman bu, yemək bişirmək və xidmət göstərməklə rəqabət aparmaq üçün sizə çətin yol verir. Yaradıcı oyun n dev komandası təklif edin, lütfən, həftəlik və ya aylıq yeni tədbirlərdə oyunlarda daha yaxşı motivasiya ilə oyunu yeniləməyə davam edin və stress olmadan yüksək səviyyəyə qalxmağın sadə yollarını asanlaşdırın n 4 əmin olun ki, oyunçular qalacaqlar və 4 əminik. 5 ulduz verə bilmərəm, çünki oyunun başlanğıcı cansıxıcıdır və lvl üçün stress hiss edir, ona görə də ayrıldım. Sry.
Çox reklam var. Zamanlama çox uzaqdır. Beləliklə, bütün vaxtınızı reklamlara baxmaqla keçirmək istəyirsinizsə, bu oyun sizin üçündür. Silinir
Mən artıq 120-ci səviyyədəyəm... başqa səviyyəyə keçə bilmirəm, deyir ki, tezliklə başqa restoranı düzəltməyə çalışacağıq. Vaxt keçirmək üçün əla yol. İnsanların niyə daş-qaş əldə etməkdən şikayətləndiyini bilmirəm.
Bu olduqca sərin oyundur, lakin o, səhv düşəndə məni az qala nöbet keçirəcək. Baxmağa və reklam etməyə gedəcəksiniz və o, sizə donub qalır. Oyunu yenidən başlatmalı olacaqsınız. Ona görə də silməli oldum
The Survival Hunter Games 2 Laga bmo
Silinir! Çoxlu reklam!!!! Səviyyələr arasındakı vaxt (məsələn, mətbəxinizi təkmilləşdirməyə hazırlaşdığınız zaman) təsadüfi oynanan reklamlarla doludur - oyunda səsi söndürsəniz belə, tam həcmdə! Oyun əyləncəlidir, lakin əngəl etməyə dəyməz. Daimi reklamlar oyundan həzz alır - bu, çox bezdiricidir.
Mən bu oyunu sevirəm, vaxt keçmək üçün çox faydalıdır
Crazy Chef: Food Truck Game Παιχνίδια arcade tlk
Mən ona yalnız 1 ulduz verirəm, çünki bu, əla oyundur və bu, çox yaxşı ola bilər, lakin mən sadəcə olaraq, standart vəziyyətə qayıdanda səhvlərə görə saxlayıram, 5*1 verəcəm. sayğac aşağı düşür və yemək bişirilir və siz ona 100000 dəfə toxunursunuz, işləyir 2 hər dəfə ciddi bir şey açılır Mən bir səviyyə açıram, səviyyə 3-dən sonra qəzaya uğrayır.
Bunu sevirəm! Əyləncəli vaxt itkisi....İndiyə qədər oyunda bir yerə çatdığımı hiss etmək üçün çoxlu alış-veriş etməli olmamışam. Dəstəkləməyimə qarşı deyiləm, amma heç nə məqsədlərinə çatmaq üçün bonus maddələrinin alınmasına tam etibar etməkdən daha əsəbi deyil. Bu, zamanla cibinizi boşaldacaq oyunlardan biri deyil.
Crazy Chef: Food Truck Game آرکید pnl
Bu oyunu sevirəm, lakin hazırda heç bir səviyyəni tamamlamağa imkan verməyən bir nasazlıq var. "Növbəti" ekrana keçən kimi o, donur və heç nə etmir. Sonra çıxsanız, səviyyənin tamamlanması qənaət etmir. Zəhmət olmasa düzəldin! Oyun başqa cür olduqca əladır
super oyundu😍👍
Oyun oynamağa çoxlu reklam müdaxiləsi
Əla😁
Reklamlara Mükafat Üçün Baxanda...Veriləcək Mükafatları Almıram!...Bu Fırıldaqdır!
Oyunun yüklənməsi ilə bağlı çoxlu problem var. Başlamaq üçün çox vaxt lazımdır. Mən məyus oluram və növbəti səviyyələr üçün uzun müddət gözləməliyik
Mən növbəti səviyyələri yükləyə bilmirəm mən yalnız toyuq qızartmasını açıram və dont aça bilmirəm ona görə də cəmi 1 ulduz verirəm
Oyun ilk başda zəhmli idi..amma son yeniləmədən sonra bir növ nasazlıq var...Mən Çin səviyyəsindəyəm və siz onlara xidmət etməyə çalışdığınız zaman balıq işləməyəcək..Bununla irəliləmək mümkün deyil. problem....Oyunda bu nöqtəyə çatmaq üçün kifayət qədər $$$ xərclədim...artıq işləmədiyi üçün oyunu silməli oldum...
Mən bu oyunu sevirəm, amma niyə daha reklamlara baxa bilmirəm?
Mən bu oyunu bir neçə ildən sonra yenidən yüklədim, çünki yeniləməsi var və indiyə qədər mənə heç bir problem yaratmayıb.... Mən onu sevirəm.... ümid edirəm ki, belə qalacaq....reklamlar zəhlətökəndir, amma güman edirəm ki, əgər həqiqətən oynamaq istəyirsənsə, bu, səni narahat etmir.... yenidən problemim olsa, sənə xəbər verəcəyəm.
Mən tamamilə sevirəm! Yeganə problem odur ki, mən 60-cı səviyyədə ilişib qalmışam. Bu, mənim bitirdiyim səviyyəni bağlamağa imkan verməyəcək. Mən silməyə cəhd etdim, əlavə işləri oynadım və səviyyəni bağlamıram. Zəhmət olmasa düzəldin! Yeniləmə Problem qısa zamanda aradan qaldırıldı! Gözəl işiniz üçün təşəkkür edirik!
Crazy Chef: Food Truck Game Arkadne igre pzn
Məhz mənim oynadığım bu tip digər oyunlar kimi. DƏMƏK, eyni problemə qədər: Mən tam təkmilləşdiyim səviyyəyə çatıram, lakin qiymətli daşlardan istifadə etmədən işimi hələ də bitirə bilmirəm, amma qiymətli daşlar bitib və Lindsey Lohandan daha çox sınmışam. ona görə də mənim üçün qiymətli daşlar almıram. Bilirəm ki, biznesdə qalmaq üçün pulsuz oyunlardan bir qədər pul qazanmalısan, ona görə də daha çox qiymətli daşlar və ya gücləndiricilər üçün pul ödəməli oluram, amma həqiqətən, heç olmasa bir şey almadan məhdud oyuna davam edə bilməliyəm.
Bu oyunu sevirəm! Bu, mənim darıxmağımın qarşısını alır və çox çətin və əyləncəlidir. Ümid edirəm ki, daha çox təkmilləşdirmələr etmək üçün bu oyuna daha çox səviyyələr və qidalar əlavə edəcəksiniz. Mən də arzu edirəm ki, bu oyunun tərtibatçısı bu yemək oyunları kimi daha çox əyləncəli oyunlar yaratsın və daha çox yemək və restoran əlavə etsin.
Mən çıxmalıyam, çünki 27-ci səviyyəni keçə bilmirəm, bu, çox şey etmək üçün cəmi 30 saniyə verir və kimsə bunu dəyişdirməlidir, bu, bütün müştərilər üçün kifayət qədər vaxt deyil, buna görə məyus oldum, çünki oyunu çox sevirəm. Bir müddətdir onunla məşğul olmuşam və həzz almaqdan daha çox məyus olmuşam.
Cox gözeldi ancaq bunu oynamaq icin celd olmaq lazimfir eslinde 5 ulduz azdir men buna 20 ulduz vererdim ancaq burada 5 ulduz var yuklemeye deyer siz yukleyin tövsiye edirem👍👍👍👍
Ən pis proqram həmişə asılır və oyundan çıxır
Hələ oynamamisam amma oynuyadan sonra bilirəm necə ulduz verecem
Bu oyunla bağlı çox pis təcrübə, oyun başlayan kimi proqram dərhal bağlanır və mən proqramı bağlayıb oyunu eyni davamlı olaraq yenidən başlatmaqla yenidən cəhd etsəm, oyun başlayan kimi proqram dərhal bağlanır, oyunu sildim və yenidən endirdim. eyni problem təkrarlanır Oyun başlayan kimi proqram bir neçə saniyə ərzində bağlanır Ola bilsin ki, mənim telefonum proqramı dəstəkləmir Mən dəqiq problemi bilmirəm (Realme narzo 30A) Tərtibatçılar problemi həll etsinlər