Post by hydetedmyasorp on Feb 7, 2022 10:03:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничен брой монети ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft 3D Mine Block World 2022 version ▞▞▞
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁ЯКо.
Cok güzel oyum ama reklamlar geliyor hep to sıkıntı
Благодаря ви за това, очаквайте с нетърпение актуализации. Това е полезно за мобилно тестване на Redstone. страхотно беше актуализиран, но моите мобове нямаха аудио/видео, но присъстваха и се сринаха няколко пъти. В любов предлагам; моля поправете ръката и анимацията. променете звука на потребителския интерфейс и SFX на по-малко тромав. Отменете растежа на блока, когато бъде поставен. Добавете очертание на кръста и очертания блок. Направете използваеми контроли за преместване и преместване на стекове/изтриване на елементи. (аз 4 звезди, когато управлението е наред) намирам инспекция в "изгубен миньор"? Мога ли да изпратя имейл на тези неща+?
Това е наистина лоша игра, препоръчвам просто да си купите нормален minecraft, играл съм я преди и беше наистина лоша, не си струва да изтегляте, харесва ми, че има много мобове, но препоръчвам да получите командни блокове в долната част и края.
Харесвами мога да строя свободно много бих се радвала да има по често токива игри ❤ играта е сумер не мислете а теглете 😉❤🤩
Имам по готина само за момичета стълбовете на дърветата са розови
Това е най-добрата игра, която някога съм играл, тя е точно като сестра близначка на minecraft. Но причината, поради която дадох 4 звезди, е, че няма грабители, моля, добавете грабители, ако е възможно, от друга страна, най-добре е, благодаря.
Бих оценил 5 звезди, защото всеки друг път винаги е работил перфектно, но напоследък играта ми просто ще замръзне, докато съм в средата на играта и няма да ми позволи да се движа или да правя нещо, независимо дали презареждам играта или не. Просто ще замръзне и ми се иска да не е така. Иначе е страхотна игра.
Не е най-доброто. Когато някога се опитате да се присъедините към свят, той се срива и казва, че сте загубили връзка. Единственият път, когато можете напълно да се измъкнете от загуба на връзка, е като бързо се измъкнете от зараждането. Но това също е трудно да се измъкне от хайвера, тъй като изостава. Така че давам на това 2 звезди😐
Koala Crush Spillehall nol
Най-яката игра във вселената♪♪~(´ε` )
Закъснява е, няма начин да приклекнете, за разлика от minecraft, който би попречил на играчите да паднат в празнотата по време на войни за легла, и има проблеми с рекламата. Да, знам, че има начини да се отървем от рекламите, но все пак свалям звезда!
защо деинсталирах симулатора на мишка за тази STUPIT GAME
Смотана
Играта беше добра
Той има много грешки в творческия или Survials, махнизмът не работи след известно време Махнизмът, който се състои от електрик, винаги не работи след известно време
Има неща за добре е много хубава и добра. Теглете си я!
Добра игра, подобна на minecraft. Пожелавам си обаче няколко неща. Бих искал блок за мивка може би? Банята ми е непълна без мивка! Също така ми се иска да можем да поставим килим върху блок, след което да поставим неща върху килима, вместо те да плуват на блок над килима. Също така знам, че това не е необходимо, но може би бихме могли да създадем наши собствени кожи или да имаме повече опции? Добра игра все пак.
Еха! Това е много много 😊 Добра игра, можем да играем във всеки режим на игра Единичен играч и мултиплейър, но има в мултиплейър, ако трябва да купим нещо, трябва да го купим от нашите монети, но ако нямаме достатъчно монети, за да го купим, можем Не ☹️😔 но все пак мисля, че можете да я промените добре Много е добра игра 🙂👍🏼 ☺️ просто се надявам, че Tullurion Mobile можете да решите проблема ми добре Много невероятна игра, харесва ми хубаво 😊😊☺️
RealmCraft 3D Mine Block World Petualangan cbp
Играта се зарежда бавно и не се стартира нормално, не мога да вървя в играта и не мога да се въртя в играта, за това давам една звезда. Не я инсталирайте
Добре е, но има няколко проблема. 1.) Някога наистина изостава, след като компютърът ми се срине, 2.) НИЩО като Minecraft. Така че вероятно ще бъдете съден от mojang, без обидни чувства. 3.) Когато играта започне там като 20 грама реклами. Без да се обиждам и ми харесва. Наистина НАИСТИНА се надявам да не бъдете съден от mojang.
RealmCraft 3D Mine Block World Avanture fnp
Това е много пристрастяваща игра, харесва я,,,,,, Добре, последното приложение за актуализация замръзва постоянно и след това изскача приложението, което не отговаря. Моля, поправете го
RealmCraft 3D Mine Block World Petualangan cbp
Това е забавно, но много бъги, двойният сандък е напълно бъгован, където поставя предмети само в едната или другата страна, сякаш е единичен сандък и ако докосне друг комплект сандък, той ще постави предметите в докосващия 1. Също така, когато опитате 2 изработете много нещо, което ще ви постави на първото, което може да се изработи, така че имате 2 занаята бавно или рискувате случайно да пропилеете всичките си диаманти за ботуши и т.н. Моля, поправете това, уморен съм да си хабя случайно диамантите, особено след като са толкова твърди 2 намерете.
курвви управетея
Обичам тази игра толкова много, че е много забавна, но единственият ми проблем тук е, че няма мебели и е много досадно и бях много любопитен за чудовищата за оцеляване там, много страховито и може да изплаши малките деца, толкова ъъъ... моля поправете лицата на зомбитата и чудовищата изглежда страховито и съжалявам, ако му дадох ⭐⭐⭐ звезди, просто няма мебели и страховити чудовища, ако решите тези проблеми, ще му дам ⭐⭐⭐⭐⭐ звезди (Благодаря ви за разбирането)
Тази игра е страхотна, има толкова хубав свят, в който можем да играем с приятели и аз я харесвам толкова хубава, но рекламите също са толкова реклами
Страхотна игра е!!!! Това е като minecraft, но безплатно...... Има само 2 неща, от които съм малко разочарован: 1. Няма локален мултиплейър. Имам предвид, че има мултиплейър, но няма опция, в която можете да играете с приятели сами във вашия свят. 2. Няма етикети с имена!!! (Това не е толкова притеснително. Просто мисля, че би било по-добре да има, така че да е по-лесно да различим вашите домашни любимци)
Вярвам на рецензиите, но моля, отстранете проблема, когато не се зарежда / отказа да се зареди на Mi Max 2 възможно най-скоро. Когато исках да отворя приложението, то се затваря веднага след това. Благодаря!
Има малко забавление в него, но имате нещо, което го е изградило и това нещо, начинът, по който се движи ръката, не е реалистичен, ако играете, ще разберете
Тъпо е щото тялото ми е чисто нов и не може да се свали
Тази игра е наред.. Но нещото, което не харесвам е, когато играя, ще има забавяне и ще ме изхвърли от играта.. И след това, когато се върнах в играта, нищо не беше запазено... И не беше пуснете ме в мултиплейър режим;(
Тази игра е добра и единствената причина, поради която давам оценка само с 3 звезди, е, че няма начин да играете с приятел, тъй като в опцията за мултиплейър трябва да играем с произволни хора, моля, направете начин, от който много приятели могат да се присъединят към един свят през лична стая или връзка, вместо да играем със случайни непознати, с които дори не можем да говорим и аз също не мога да създам железен голем, моля, поправете това
Неми харе са бъговете са много
Преди играех тази игра през цялото време и трябваше да я изтрия поради съхранение и току-що изтеглих отново и сега няма да зареди карта и просто казва, че това приложение е спряло да работи. Деинсталирах го и след това го изтеглих отново и той прави същото
Много съжалявам за онзи коментар😔😔😔😔😔😔😔
Много страхотна игра, може би за съжаление беше проблем и това ще се случи завинаги, така че трябва да я премахнете, отколкото да я инсталирате. Също така не харесвам рекламите, защото както получавате безплатни пари, но първо трябва да гледате реклама, можете да я пропуснете, но през повечето време трябва да чакате, което прави моят много агресивен, моля, премахнете рекламите, също така спрете да създавате проблеми 😭😭😭😭 Достатъчно ми беше тази игра е кошмар, това е изтръгване на minecraft също така играта не се ЗАРЕЖДА ако това се случи отново, изтривам това
Играта е добре. това е добра реплика на Minecraft, но няма цел в играта, както в Minecraft, ние трябва да победим Ender Dragon и Wither, В Mini World (който е клонинг на Minecraft) трябва да убием древния Колос и 3 други босове. Ако не искате да добавите дракон от Ендер, за да запазите оригиналността, тогава поне добавете друг шеф или друга цел за играча, поне те няма да се отегчат да играят тази игра и кога ще добавите слон? това може само спаси играта си от умиране. Моля, отговорете 🙏.
Моля, добавете чат в оцеляването и добавете креативност в оцеляването, плюс улеснете намирането на oreas, но не и oreas в лавата и моля, направете поне карта, пълна с reavin и dungeon. Най-вече се опитайте да улесните намирането на бастион и крепости в него. Бих искал да ви дам още една звезда, но първо трябва да добавите всички неща, които поискам, а аз нямам канал в YouTube.
Когато проверих, че всички светове са унищожени!и любимите ми светове вече го нямаше!моля, поправете го!моля, добавете няколко неща като списък с приятели и когато играчите посетят свят, им е позволено само да строят, но няма да могат да унищожават ,и моля, поправете грешката,защото тя продължава произволно да напуска и казва, че грешката не може да се свърже,въпреки че връзката ми е наред,моля, поправете това!моля,поставете някои актуализации на тази игра,моля,това е невероятна игра,моля, добавете тези функции! и да, загубих светове
играта е супер
много добра игра, много забавна за игра, но след като стигна толкова далеч в играта, тя постоянно се забива (понякога точно при зараждането) и не ми позволява да продължа да играя, трябва да изтрия напредъка си и да започна отначало. ако можете по някакъв начин да поправите това, а също и да добавите карта за света, това би било черешката на тортата. както казах, вярвам, че имате много добра игра тук, просто трябва да се отстранят няколко пречупвания. продължавай с добрата работа
Аз съм напълно честен с тази игра, но мисля, че е много скучна, не мога да вървя без да изтривам блокове, така че предпочитам да се придържам към различна безплатна игра на Minecraft. Ако можете да направите някои актуализации, може би ще бъде по-добре. Редактиране: добре, ще взема тази игра малко повече за усилията и времето, които са прекарали в тази игра, но все пак препоръчвам няколко актуализации на тази игра, всичко е наред, но все още е доста скучно, ако можете да поставите някои актуализации за това игра бих променил това на четири или пет ста
Здравейте, можете ли да добавите функцията за писане на нещо в книга? Също така, моля, добавете елемента, който когато го поставите в дозатора, стреля по вас и добавете още блокове. Оцених това с 4 звезди поради това, аз изследвах един от моите светове, когато някои знаци с текст се появиха огледално от нормалното. Моля, поправете това. Но аз наистина харесвам тази игра, обичам я. Наистина наистина го обичам.
защото много забива
Много е готина! 👌👌👌
Omg, наистина много е трудно да намеря село, изминавам почти 3000 блока и не намирам нито едно село, защо човече, защо играх тази игра след 1 година, все още много малко подобрения режимът на постижения е добър, но какво ще стане, ако не искам да правя дървен меч или нещо подобно ново постижение няма да се отвори, докато не завършите задачата, това не е добре
Играта е много яка
Мразя тази игра. Това е ужасно и когато разбивах блока, той ме накара да плавам. Тази игра е ужасна и ако искате да имате игра като mincraft и нямате пари, опитайте mincraft trial и когато пробният период приключи, играйте lokicraft, който е по-лош от mincraft, но е най-доброто копие там. Разработчиците на играта трябва да подобрят тази игра много повече. Имам чувството, че тази игра беше развита и не беше положена никакво усилие. Моля, подобрете играта, засега я изтрих от моя свят на игри
Това е добра игра, но отидох, отидох до раницата и взех блок, след което показва добавяне. Това не е всичко 5 минути по-късно СЕ ВРЪЩА НА НАЧАЛНИЯ ЕКРАН. ВИНТАЙТЕ ТАЗИ ИГРА. След това са необходими 3 минути, за да се върнете в играта. Единствената причина да харесвам тази игра е, че е като Minecraft.
Беше страхотно за известно време, докато не построих ферма и животните ми продължиха да изчезват. Случайно ударих 'enderman' или рекреацията на един и той се телепортира зад мен, атакувайки ме през последните пет минути, в които играх в играта. Ако обичате безкрайно да се опитвате да постигнете нещо, докато всичко работи, за да ви подкопае, това е играта за вас. В противен случай просто плащайте за minecraft...
Използвах приложението за около 30 секунди и не ми хареса. когато вървите, той унищожава всичко пред вас, а креативът би трябвало да има налични блокове, но нямаше нищо. може би не схванах концепцията веднага поради краткия опит, но не би трябвало да е толкова трудно за разбиране.